Opening Beweeg & Beleef Route 

beweeg en beleef route Willemspolder fase 1 IJzendoorn

De Beweeg & Beleef Route van Dekker  loopt door de Willemspolder

Op zaterdag 28 oktober organiseren wij samen met QR-FIT de opening van het eerste deel van de Beweeg & Beleef Route in IJzendoorn. We verzamelen om 14:00 uur op de parkeerplaats van Dekker Groep. Tijdens het event gaan we samen met een QR-FIT coach de route lopen. Deelname is geheel gratis. Ook IJzendoorns shorttrack talent Stan Rijksen en wethouder mevrouw Herma van Dijkhuizen zijn aanwezig om samen met ons dit heuglijke moment te vieren!

Beweeg & Beleef Route

De Beweeg & Beleef Route maakt het mogelijk om in de buitenlucht in beweging te komen. Na het scannen van de QR code zie je elke dag nieuwe oefeningen, dus elke dag heb je een unieke work-out. Naast bewegen kunt u ook de Willemspolder beleven: via een andere QR code kunt u informatie lezen over de natuur en cultuur in het gebied.

Kom ook op 28 oktober!

Wilt u dit ook zelf ervaren? Kom dan naar ons event op 28 oktober! Download vooraf de QR-FIT app via Download de App – QR-FIT om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. De routes zijn ook zonder app te gebruiken en alle oefeningen zijn op drie fitheidsniveaus uit te voeren en dus voor alle leeftijden geschikt. Neem gerust vrienden en familie mee!