Scroll verder

Home » Nieuws & blogs

 Nieuws over Willemspolder fase 1

IJzendoorn krijgt met Willemspolder fase 1 een duurzaam ontwikkeld natuurgebied om trots op te zijn! Natuurlijk kost het ontwikkelen hiervan de nodige tijd en inzet. Via verschillende kanalen houden we je op de hoogte: met nieuwsberichten, de BouwApp en onze nieuwsbrief. En met de leukste foto’s van Willemspolder fase 1 in wording!

Ook ben je welkom op ons wekelijkse inloopspreekuur, onze rondleidingen en andere evenementen. In de agenda vind je wanneer wat plaatsvindt.

 Nieuwsbrief Willemspolder: blijf op de hoogte!

Naast de nieuwsberichten, is er ook de maandelijkse nieuwsbrief met daarin extra informatie. Hierin lees je wat er die maand is gebeurd, wat er de komende maand staat te gebeuren en kun je foto’s bekijken van hoe het landschap verandert. Schrijf je hier in voor deze nieuwsbrief.

Willemspolder in beeld: deel je leukste foto

Upload je leukste foto’s van de Willemspolder op Instagram of Twitter met de hashtag #Willemspolder. De leukste foto’s worden iedere maand uitgelicht in de nieuwsbrief en op deze plek op de website! Jaarlijks verloten we een verrekijker onder de inzenders.

Hier kan jouw foto staan.

Hier kan jouw foto staan.

Hier kan jouw foto staan.

Updates Willemspolder via de BouwApp

In de BouwApp staan alle real-time updates over het project. Wil je snel op de hoogte zijn van de ontwikkelingen via een push notificatie? Download dan de BouwApp hier en zet de meldingen aan voor Willemspolder Fase 1! Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op, dan helpen we je met het instellen van de app.

Download de app