Selecteer een pagina

Scroll verder

Home » Contact | Willemspolder

Contact over de Willemspolder

Heb je een vraag of opmerking over Willemspolder fase 1, dan helpen we je graag. Je kunt het contactformulier gebruiken, contact opnemen of langskomen op het wekelijkse inloopspreekuur. En wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de BouwApp en nieuwsbrief. 

Privacy

Contactpersonen

Natuurlijk vraag je je af wie er bij Dekker over de gebiedsontwikkeling van de Willemspolder gaat. Daarvoor stellen we je graag voor aan Toon van Mierlo, de projectleider van Willemspolder fase 1 en aan Patrick Tolmeijer, verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Kom je op kantoor of ga je mee met een rondleiding, dan is de kans groot dat je ze ontmoet.

Toon van Mierlo

Projectleider Gebiedsontwikkeling

E-mailadres: t.vanmierlo@dekkergroep.nl
Telefoonnummer: 06 51 48 79 88

Patrick Tolmeijer

Projectleider werkvoorbereiding en uitvoering

E-mailadres: p.tolmeijer@dekkergroep.nl
Telefoon: 06 51 48 99 82

Volg alle activiteiten via de app

Updates Willemspolder via de BouwApp

In de BouwApp staan alle real-time updates over het project. Wil je snel op de hoogte zijn van de ontwikkelingen via een push notificatie? Download dan de BouwApp hier en zet de meldingen aan voor Willemspolder Fase 1! Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op, dan helpen we je met het instellen van de app.

Download de app

 

Spreekuur en rondleidingen Willemspolder

Stel je liever een vraag over de werkzaamheden bij ons op kantoor, dan ben je van harte welkom op het wekelijkse inloopspreekuur van Patrick Tolmeijer, elke woensdag van 13 uur tot 14 uur.

Ook organiseren we vanaf de zomer – na de bouwvakvakantie – maandelijks een rondleiding door het gebied. Check vanaf de zomer onze agenda en meld je aan.